Portálhírek

Kormányzati igazgatási szünethez kapcsolódó ügyintézés

Írta: ASP Moodle Admin -

Tájékoztatjuk tisztelt felhasználóinkat, hogy az ASP Oktatási portálon elérhető kurzusok tekintetében a Kormányzati igazgatási szünethez kapcsolódóan 2022. december 22. és 2023. január 4. között beérkezett kérdéseikkel, kéréseikkel kapcsolatban megnövekedett válaszadási idővel szíveskedjenek számolni.

Türelmüket köszönjük!

Tájékoztatás 2022 évi záróvizsgák megnyitásáról

Írta: ASP Moodle Admin -

Tisztelt Felhasználók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022. április 4-től ismét elérhetőek az ASP szakrendszerek belső továbbképzéseihez kötődő záróvizsgák, melyek folyamatosan teljesíthetők 2022. november 30-ig. (A ProBono felületén a tanulmányi pontok jóváírása szeptemberben és decemberben történik. A jóváírás nem automatikus, hanem kézzel végezzük az addig teljesített vizsgák alapján.)

A vizsgák az adott kurzusra beiskolázott, ahhoz jogosultsággal rendelkező felhasználók számára érhetők el, és elsősorban azokat a beiskolázottakat érintik, akiknek a 2022-es képzési tervében szerepelnek az ASP szakrendszeri képzések.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kurzusok teljesítéséhez a sikeres záróvizsga elegendő. A Kurzusáttekintés blokknál mutatott százalékos teljesítés nem releváns a kurzusok szerkezete miatt, kérjük ezt az adatot figyelmen kívül hagyni!

Együttműködésüket köszönjük!

ASP Oktatás

Régebbi témák...