Portálhírek

Tájékoztatás 2021 évi záróvizsgák megnyitásáról

Írta: ASP Moodle Admin -

Tisztelt Felhasználók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a vizsgaidőszak vége: 2021. november 30. Utána a vizsgák teljesítésére a továbbképzési ciklus zárása miatt nincs lehetőség.

Kérjük, hogy tanulmányi pontjaik jóváírását december 15. és december 18. között szíveskedjenek ellenőrizni. Ha nem történt meg december 15-ig a jóváírás, kérjük, szíveskedjenek ezt jelezni az aspoktatas@allamkincstar.gov.hu e-mail címen. Nagyon fontos, hogy a jelzés még 2021-ban megtörténjen, mert a képzési terveket és a ciklus pontösszesítését a ProBono december 31-el lezárja.

A kurzusok teljesítéséhez a sikeres záróvizsga elegendő. A Kurzusáttekintés blokknál mutatott százalékos teljesítés nem releváns a kurzusok szerkezete miatt, kérjük ezt az adatot figyelmen kívül hagyni!

Együttműködésüket köszönjük!

ASP Oktatás

Tájékoztatás záróvizsgák megnyitásáról

Írta: Kovács Gabriella -

Tisztelt Felhasználók!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. szeptember 7-től szeptember 30-ig ismét elérhetőek lesznek az ASP szakrendszerek belső továbbképzéseihez kötődő záróvizsgák.

 

Üdvözlettel:

ASP Oktatás

Elektronikus ügyintézés záróvizsga megnyitása és új tananyag közzététele

Írta: Kovács Gabriella -

Tisztelt Felhasználók,

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az ASP szakrendszerek belső továbbképzéseihez tartozó Elektronikus ügyintézés  záróvizsgát 2020. július 22-től 2020. szeptember 30-ig megnyitjuk.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a vizsgák csak azon hallgatók számára érhetők el, akik a https://www.aspoktatas.hu felületen, az adott kurzusban található záróvizsga alatt felsorolt előfeltételeket teljesítették.

Ezúton hívjuk fel figyelmüket arra, hogy az Elektronikus ügyintézés kurzusban új tananyag is elérhető Ügyintézés az E-önkormányzat portálon címmel. Az új anyag szintén a záróvizsga teljesítésének előfeltétele.

Üdvözlettel,

ASP Oktatás

Régebbi témák...