Portálhírek

Kormányzati igazgatási szünethez kapcsolódó ügyintézés

by ASP Moodle Admin -

Tájékoztatjuk tisztelt felhasználóinkat, hogy az ASP Oktatási portálon elérhető kurzusok tekintetében a Kormányzati igazgatási szünethez kapcsolódóan 2022. december 22. és 2023. január 4. között beérkezett kérdéseikkel, kéréseikkel kapcsolatban megnövekedett válaszadási idővel szíveskedjenek számolni.

Türelmüket köszönjük!

Tájékoztatás 2022 évi záróvizsgák megnyitásáról

by ASP Moodle Admin -

Tisztelt Felhasználók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022. április 4-től ismét elérhetőek az ASP szakrendszerek belső továbbképzéseihez kötődő záróvizsgák, melyek folyamatosan teljesíthetők 2022. november 30-ig. (A ProBono felületén a tanulmányi pontok jóváírása szeptemberben és decemberben történik. A jóváírás nem automatikus, hanem kézzel végezzük az addig teljesített vizsgák alapján.)

A vizsgák az adott kurzusra beiskolázott, ahhoz jogosultsággal rendelkező felhasználók számára érhetők el, és elsősorban azokat a beiskolázottakat érintik, akiknek a 2022-es képzési tervében szerepelnek az ASP szakrendszeri képzések.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kurzusok teljesítéséhez a sikeres záróvizsga elegendő. A Kurzusáttekintés blokknál mutatott százalékos teljesítés nem releváns a kurzusok szerkezete miatt, kérjük ezt az adatot figyelmen kívül hagyni!

Együttműködésüket köszönjük!

ASP Oktatás

Older topics...